Over ons

Over dit bedrijf
Het werkgebied is de kop van Drenthe en de steden Assen, Groningen en omgeving. Het is een eenmanszaak. De sfeer is vriendelijk en oplossingsgericht. Behangen en glaszetten zijn niet onze expertise.

Bent u verzekerd?
Ja zeker. Er is bij Unive-Noord een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Een vertrouwd gevoel.

Bent u het goedkoopste schildersbedrijf van Nederland?
Nee, in dit vak geldt dat goedkoop meestal duurkoop is. We geven u de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo bent u altijd voordeliger uit.


Waarin onderscheidt u zich wat betreft betrouwbaarheid?
De afspraken die we maken worden vastgelegd in een duidelijke, uitgebreide schriftelijke offerte. Afspraak is afspraak.


Hoe levert u kwaliteit?

Er is ruime ervaring. Het doel is uw houtwerk optimaal te beschermen of uw interieur zo mooi en fris mogelijk te laten zijn. De materialen die we gebruiken zijn van topmerken als Sigma, Sikkens, Wijzonol etc.  


Hoe kunt een 'schappelijke prijs' aanbieden?
Door de kosten laag te houden; er is geen bedrijfspand, geen personeel en een lage overhead. Dit wordt in uw voordeel doorberekend.


Wat houdt de tevredenheidsgarantie in?
U wordt regelmatig op de hoogte gebracht van de voortgang van de werkzaamheden. Pas nadat u tevreden bent betaalt bij ons achteraf.

Hoe is de sfeer als jullie bij ons werken?
We realiseren ons dat we bij u te gast zijn en opereren zoveel mogelijk op de achtergrond. We zijn vriendelijk en beschaafd, er wordt niet gerookt, niet geschreeuwd, er is geen lawaaierige muziekinstallatie en afval wordt dagelijks afgevoerd. De werktijden zijn van ca. 08.30 - 16.30 uur; we zijn ivm. uw privacy niet aanwezig tijdens mogelijk drukke gezinsmomenten.